Groot aanbod in noord!
bij Kiers Vastgoed
Aanbod

Kiers Vastgoed voor al uw koop en huur woningen in Amersfoort, Hoogland en omstreken!

Contact

Neem contact op met Kiers Vastgoed, de makelaar in Amersfoort, Hoogland en omstreken!

Koop uw nieuwe woning in Hoogland, Amersfoort en omstreken met een aankoopmakelaar van Kiers Vastgoed

Het kopen van een nieuwe woning gaat gepaard met veel emotie. Toch is de aankoop van onroerend goed een handeling waarbij veel belangrijke aspecten komen kijken en zakelijke beslissingen genomen moeten worden.

Een aankoopmakelaar van Kiers Vastgoed kan u helpen bij de zoektocht naar uw nieuwe woning, maar misschien nog belangrijker begeleiden bij het gehele proces van het aankopen van onroerend goed. De aankoopmakelaar staat u bij tijdens bezichtigen, geeft bouwkundige adviezen eventueel m.b.v. een bouwtechnische keuring, voert namens u de onderhandelingen en zorgt voor de gehele administratieve afhandeling tot aan de officiŽle overdracht bij de notaris.

Door het kiezen voor een aankoopmakelaar van Kiers Vastgoed, kiest u voor betrouwbaarheid, deskundigheid en lokale kennis opgebouwd uit vele jaren ervaring op de woningmarkt van Hoogland, Amersfoort en omstreken.

Kiers Vastgoed biedt aankoopbegeleiding aan voor een scherpe courtage, maar verdient tegelijkertijd ook geld voor u.

Natuurlijk door het voeren van strakke onderhandelingen, maar ook door te letten op belangrijke zaken als bouwkundige en juridische aspecten, maar ook inzicht in de financiŽle positie van de vereniging van eigenaars in het geval van een appartement.

Haal dus de ervaring van een aankoopmakelaar van Kiers Vastgoed in huis voor het aankopen van uw droomwoning!

Neem gerust contact op met ons kantoor voor meer informatie over de mogelijkheden.