Aankoopbegeleiding


Huis kopen? Kies een aankoopmakelaar met kennis van de markt

Bij het kopen van een nieuwe woning komt meer kijken dan enkel een woning bezichtigen en een bod doen. Verborgen gebreken, achterstallig onderhoud, onderhandelen, voor de meeste huizenkopers is dit geen gesneden koek. Met een ervaren aankoopmakelaar weet u zich verzekerd van goede ondersteuning. Zo komt u niet voor onvoorziene hoge kosten te staan. 

Lokale kennis en ervaring in Hoogland, Amersfoort e.o.

Door te kiezen voor een aankoopmakelaar met lokale kennis, krijgt u die informatie over de leefomgeving die het verschil kan maken. Profiteer van onze kennis en ervaring in Amersfoort en Hoogland. Wij kennen de wijken, buurten, weten welke voorzieningen er in de buurt zitten en houden zo rekening met uw huidige, maar ook uw toekomstige woonwensen. Kom eens kennismaken.
 

> Kennismakingsgesprek plannen 

Heb ik altijd een aankoopmakelaar nodig?

Een aankoopmakelaar is niet altijd nodig. Zo weten ervaren huizenkopers waar ze op moeten letten. Toch kan het zelfs dan verstandig zijn om ook dan een aankoopmakelaar in te schakelen. Het scheelt u tijd en een makelaar kijkt toch vaak met minder emotie naar het huis u op het oog heeft. Dat bespaart zelfs de ervaren huizenkoper nog geld. 

Profiteer van onze kennis 

Amersfoort, Hoogland en omgeving kennen wij goed. Dat betekent ook dat wij weten waar u rekening mee moet houden bij de woningen in deze regio. Zo kijken we voor u naar aspecten als:
 

 • Moet de woning nog bouwkundig gekeurd worden?

 • Wat is een reële prijs in de huidige markt?

 • Zijn alle juridische aspecten op orde?
   

En zoals u ziet komt daar naast onze regionale kennis ook ons scherp makelaarsoog bij kijken.  

Starter op de woningmarkt of nieuw in Amersfoort?

Wanneer u voor het eerst een woning koopt of nieuw bent in de regio is het inschakelen van een aankoopmakelaar meer dan verstandig. Met onze ervaring en kennis van de omgeving Amersfoort helpen wij u het huis vinden dat aan uw eisen voldoet. 

Onze werkwijze bij het kopen van een woning

Wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar, gaan we als volgt te werk:

 

 1. Oriënterend gesprek over uw wensen. Wij stellen op basis daarvan een zoekprofiel op met passend aanbod.
   

 2. Eerste bezichtiging. U kunt zelf zo vaak kijken als u wilt. Valt het huis in de smaak? Dan plannen we z.s.m. een bezichtiging in met uw aankoopmakelaar.
   

 3. Woning beoordelen op bouwtechnische staat, juridische aspecten en marktwaarde.
   

 4. Onderhandelingsstrategie bepalen en uitvoeren. Hierbij benaderen we de aankoopprijs realistisch. We geven grondig advies op basis van de huidige (lokale) markt.
   

 5. Koopakte beoordelen, toelichten en ondertekenen.
   

 6. Notarisstukken beoordelen.
   

 7. Inspectie bij oplevering.
   

 8. Begeleiding naar de notaris voor de overdracht.
   


Wilt u hier meer over weten of nader kennismaken met ons kantoor, neem contact op of maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek. Natuurlijk gratis en vrijblijvend.

> Afspraak maken

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen