Verkoopmakelaar

Gunstig verkopen met een ervaren verkoopmakelaar

U kunt tegenwoordig uw huis ook zelf verkopen, maar verkoopt u dan tegen de beste prijs of valt er eigenlijk meer uit te halen? Weet u hoe u de onderhandelingen het beste kunt voeren, heeft u antwoord op kritische vragen? Met een verkoopmakelaar weet u zeker dat u eruit haalt wat erin zit. Dat verdient zich dus terug.

 

Uw woning goed in de kijker

Wij presenteren uw woning op een uitgebreide manier aan ons grote netwerk. We laten foto’s maken door een professionele fotograaf, om die vervolgens te gebruiken op Funda. Met deze foto’s spelen we uw woning goed in de kijker bij potentiële kopers.

 

Groot bereik in Hoogland en Amersfoort

Verkopen bij Kiers Vastgoed betekent ook een groot bereik. Wij hebben maar liefst 3 etalages in de regio Amersfoort waarin we ons woningaanbod presenteren:

•    Hoogland (kantoor)
•    Vathorst 
•    Kattenbroek 

Veel mensen bekijken nog altijd graag woningen in zo’n etalage. En bij Kiers Vastgoed betekent dat 3 keer zoveel kans op bekijks voor uw woning. Natuurlijk doen we meer. Zo kiezen we voor de meest effectieve promotiemiddelen voor de verkoop van uw woning. Hierover vertellen we u graag alles in een persoonlijk gesprek.

> Kennismakingsgesprek plannen


 

Een enthousiast familiebedrijf uit Amersfoort

Kiers Vastgoed is een makelaarskantoor dat houdt van korte lijnen. Wij werken al meer dan 20 jaar samen in ons familiebedrijf, waardoor wij op elkaar zijn ingespeeld als geen ander. We pakken vol enthousiasme de woningverkoop op, met als doel het beste resultaat voor u.

 

Waardebepaling: zelf doen of tegen de beste prijs?

Als ervaren makelaars begrijpen wij als geen ander dat de waardebepaling van uw huis voor u het belangrijkste is. Wij weten dan ook precies hoe we uw huis tegen de beste prijs kunnen verkopen, ongeacht de situatie van de huizenmarkt op dat moment. 

 

De markt staat nooit stil

Weet u hoe de huizenmarkt zich op het moment beweegt? Op welke manier u uw woning verkoopt met de minste kosten en de meest gunstige opbrengst? Schakel de hulp in van een verkoopmakelaar die de markt en de regio kent. Wij beperken de verkoopkosten voor u en gaan voor het beste resultaat.

 

Kopers prikkelen en bezichtigingen plannen

Bij een woningverkoop komt meer kijken dan het huis op Funda plaatsen. Een luxe brochure met sfeervolle foto’s en de plattegrond van de woning zijn standaard bij ons. Dat we daar een professionele huizenfotograaf voor inschakelen spreekt voor zich. 

 

Verkoopstyling? Zonder nieuwe inrichting

U kunt zelfs gebruik maken van een verkoopstyling door een professionele stylingspecialist. Deze richt uw huis anders in met uw huidige meubels, zodat u geen compleet nieuwe inrichting hoeft te kopen voor de verkoop van uw woning. We helpen u op alle manieren om bezichtigingen te plannen en zo samen te werken naar de verkoop van uw woning.

 

Laat ons uw huis verkopen

De verkoop van uw huis brengt al genoeg randzaken met zich mee. Het huis verkoopklaar maken, alvast inpakken voor de verhuizing en daarnaast ook nog dagelijkse bezigheden zoals uw werk. Laat ons als verkoopmakelaar maar de verkoop regelen voor u. We weten wat er moet gebeuren en hoe we dat het best voor u regelen. 

Vraag vandaag nog een gesprek aan waarin we de verkoopmogelijkheden samen bespreken. We ontvangen u graag op ons kantoor, of komen naar u toe. Net wat u prettig vindt.

> Afspraak makenVerkoper en makelaar feliciteren elkaar in de tuin na verkoop van de woning

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen