Start verkoop Koopmanskade Laak 3

Start verkoop Koopmanskade Laak 3


Donderdag 26 september start de verkoop van de eerste 21 grachtenpanden in het project Koopmanskade in Laak 3. Je bent tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom in het i-Centrum Vathorst. Vanaf de start verkoop is het tot maandag 7 oktober 12.00 uur mogelijk in te schrijven voor een woning. Het team van Heijmans en Woonvast makelaars is aanwezig om je te informeren over het plan en de woningen. Ook verstrekken zij op dat moment alle verkoopdocumentatie, zoals de brochure, prijslijst, technische omschrijving en optielijst.

Ben je al ingeschreven voor een woning tijdens de presale van Koopmanskade? Dan krijg je voorrang bij de inschrijving. Hierover ontvang je meer informatie na de start verkoop. Ben je aanwezig tijdens de start verkoop? Meld je dan hier aan. Als je niet aanwezig kunt zijn, is het vanaf vrijdag 27 september ook mogelijk de verkoopdocumentatie te downloaden op de website. 

Bron: www.vathorst.nl
 

Leuk huis gezien in project Koopmanskade?


Wij helpen je graag verder met vragen als:
 

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn huis niet te vroeg en niet te laat verkoop?
  • Wat is mijn eigen huis eigenlijk waard?
  • Als de oplevering van mijn nieuwbouw huis lang duurt wat gebeurd er dan met de waarde van mijn huidige huis?
  • Overbruggingsfinanciering hoe werkt dat en wat komt er bij kijken?

Een makelaar van Kiers Vastgoed weet raad met al deze vragen en helpt je graag verder. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen