Online Bieden - Algemeen


Wat is Online Bieden?

Online Bieden is een online tool dat het biedproces transparant maakt. Als geïnteresseerde kan je precies zien wat een ander geboden heeft.Hoe werkt het?

Verkopers gebruiken NVM Online Bieden omdat zij via een transparant biedproces de maximale opbrengst voor hun object willen realiseren. Kiers Vastgoed activeert de tool als onderdeel van het verkoopproces. In plaats van een één-op-één onderhandeling met een geïnteresseerde, of in plaats van een gesloten inschrijving, komen prijs en de voorwaarden transparant tot stand. Iedere geïnteresseerde kan meedoen aan het proces en daarbij zijn voorwaarden voor onder andere financiering, bouwkundige keuring en transportdatum (indien van toepassing) doorgeven. 

Als het verkoopproces via NVM Online Bieden verloopt, heb je kans dat jouw bod overboden wordt. Maar dat is dan wel transparant en het biedt jou de mogelijkheid om opnieuw een bieding te doen. Bij een gesloten inschrijving weet je niet wat de andere geïnteresseerden bieden, en kun je dus nooit de afweging maken of je meer wilt bieden of niet. Of de uiteindelijke prijs via NVM Online Bieden hoger is of niet, is moeilijk vooraf te bepalen. Wel is zeker dat je als geïnteresseerde de regie mede bepaalt, en dat de prijsvorming transparant tot stand komt.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen