Online Bieden - Bieders


Direct registreren als bieder?
> Dat kan via deze link <


Belangrijk om te weten:


Biedstap
De biedstap kan per object verschillen, dit is voor de start van een biedronde ingesteld door Kiers Vastgoed. Je kunt een bod uitbrengen dat 1 of meerdere biedstappen hoger ligt.


Verlenging
Als er in de laatste 2 minuten een bod geplaatst wordt, wordt het biedproces met diezelfde tijd verlengd.


Overbieden
Je kan jezelf niet overbieden, wel de ontbindende voorwaarden wijzigen.Kan ik meerdere biedingen uitbrengen?
Je kan zo veel biedingen uitbrengen als dat je wilt. Het is alleen niet mogelijk om jezelf te overbieden, wanneer je al de hoogste bieder bent. Wel kun je de ontbindende voorwaarden te wijzigen. Het is ook mogelijk om een autobod in te stellen.


Wat is een autobod?
Door het instellen van een autobod (automatisch bod) verhoogt het NVM Online Bieden systeem, indien nodig, automatisch jouw bod (rekening houdend met de minimale biedstap) zodat je weer de hoogste bieder bent. Op deze manier hoef je niet steeds handmatig een nieuw bod uit te brengen maar kun je jouw maximumbedrag eenvoudig instellen als autobod. Alleen als iemand een hoger bod doet dan jouw autobod, ben je niet meer de hoogste bieder.


Als ik het hoogste bod heb, weet ik dan zeker dat ik het object heb?
Nee, het is aan de verkoper om te bepalen aan wie hij uiteindelijk gunt. Wat dat betreft wijkt de procedure via NVM Online Bieden niet af van andere verkoopprocessen. Een lagere prijs kan voor een verkoper interessanter zijn omdat bijvoorbeeld een financieringsvoorbehoud ontbreekt of omdat de leveringstermijn korter is.


Wat kost het als ik een bod doe op NVM Online Bieden?
Voor de bieders is het gebruik van NVM Online Bieden gratis.


Heb ik als particuliere koper bedenktijd?
Ja, het aan- en verkoopproces via NVM Online Bieden wijkt niet af van de bestaande wet- en regelgeving. Voor een particulier die een bestaande woning koopt, is er dus drie dagen bedenktijd na het tekenen van de koopakte.


Moet ik alles alleen doen of kan ik mijn aankoopmakelaar ook inzetten als ik gebruik maak van NVM Online Bieden?
Dat bepaal je zelf. Je kunt bieden en jouw aankoopmakelaar bij het biedproces betrekken, of je kunt zelf alles doen. Als je niet heel regelmatig een object koopt of er niet heel veel verstand van hebt, dan is het verstandig om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen om je bij het aankoopproces te begeleiden. Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de aankoop te begeleiden. 


Direct registreren als bieder?
> Dat kan via deze link <


Belangrijke documenten
Algemene voorwaarden Online Bieden
Privacybeleid Online Bieden
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen