Kiers Vastgoed: hecht team, korte lijntjes

Ervaar het echt persoonlijke contact met uw makelaar bij Kiers Makelaars. Omdat we als familiebedrijf met een vast, hecht team werken kennen wij onze klanten bij naam. Dat betekent ook dat u erop mag rekenen dat wij in alles met u meedenken met uw wensen en belangen voorop. Ervaar het tijdens een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie of thee.

> Kennismakingsgesprek aanvragen


Een stukje historie

Oprichter Jan Kiers werkte jarenlang als makelaar op de afdeling Gronduitgifte bij de gemeente Amersfoort. Na een reorganisatie in 1997 waarbij de gemeente besloot om te stoppen zelf de gronduitgifte te doen, zag Jan Kiers de kans om zijn eigen kantoor te starten. Naast gemeentelijke opdrachten breidde hij dit al snel uit met opdrachten voor particulieren. Het kantoor breidde op een natuurlijke manier uit met familieleden, wat bijdraagt aan de nauwe onderlinge samenwerking.


Een geoliede makelaarsmachine

Tegenwoordig is Kiers Vastgoed een bekende naam in de regio Amersfoort. We zijn als kantoor ruim 20 jaar aan ervaring rijker en het team draait als een geoliede machine. En dat merkt u, omdat we snel schakelen wanneer u een vraag of wens heeft. U kunt bij ons terecht voor:
 

  • De verkoop of aankoop van een woning

  • Taxatierapporten en waardeverklaringen

  • Het regelen van uw hypotheken
     

Ontdek op Funda hoe klanten onze dienstverlening ervaren.


Hecht team, groot netwerk

We werken met een vast, hecht team van 4 mensen, waar een groot netwerk achter zit. Dat netwerk staat tot uw beschikking, zodat u alles onder één dak vindt voor de aankoop of verkoop van uw woning.


Wilt u nog iets weten?

Heeft u behoefte aan specifieke informatie of wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

> Contact opnemen


 

Kiers Vastgoed

Kantoor Vestiging Kiers Vastgoed

Adresgegevens

Kraailandhof 49
3828 JP Hoogland
KvK nummer: 31047423
BTW nummer: NL810381709B01

Routeplanner