Hypotheken

Uw persoonlijke hypotheekadviseur bij Kiers Vastgoed

Bij het kopen van een huis komt meestal ook een hypotheek kijken. Ook met hypotheekadvies helpen wij u graag. Daarvoor werken wij samen met Geurt van Kooten van Van Kooten Financiële Raadgevers. Zo bent u verzekerd van onafhankelijk persoonlijk advies.
 


Waarom onze hypotheekadviseur?

Er zijn vele redenen waarom wij met Van Kooten Financiële Raadgevers werken. Enkele van de belangrijkste zijn:
 

 • Persoonlijk advies

 • Eerste gesprek is altijd gratis

 • Controle gedurende de looptijd

 • Gunstige rente en voorwaarden

 • De administratieve rompslomp uit handen genomenDe beste hypotheek voor u

Geurt vergelijkt alle aanbieders op de Nederlandse markt voor u. Hij kijkt naar de rente en algemene voorwaarden van de hypotheek. Op basis van uw situatie en wensen krijgt u een onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, zodat u de beste hypotheek krijgt.
 

> Vrijblijvend gesprek aanvragen


Zelf vergelijken? Prima idee

Het hypotheekadvies is vrijblijvend, u dus bent nergens toe verplicht. U kunt zelf nog hypotheken vergelijken, zodat u tot een beslissing komt waar u een goed gevoel bij hebt. Wat ons betreft is het een prima idee om zelf nog eens hypotheken te vergelijken.

 


Binnen 2 weken de juiste hypotheek

Wanneer u een hypotheek hebt gekozen, is het belangrijk om deze zo snel en effectief mogelijk af te sluiten. Tijd is niet altijd in overvloed bij het kopen van een huis, daarom houden wij daar ook rekening mee. Wij zorgen er dan ook voor dat uw hypotheek binnen twee weken geregeld is.Heb ik een hypotheekadviseur nodig?

U heeft niet per se een hypotheekadviseur nodig. Zie hem als een objectieve adviseur met kennis van de complexe materie. Het juiste advies levert u geld op, omdat u een hypotheek krijgt die het beste bij uw situatie past. Dat betekent altijd een besparing en minder kopzorgen.
Verder heeft een hypotheekadviseur antwoord op al uw vragen, zoals:

 

 • Hoe veel kan ik maximaal lenen?

 • Hoe lang zal ik de rente vastzetten?

 • Welke hypotheekvorm past het beste bij mij?

 • Welke fiscale regels gelden er voor mij?

 • Wat gebeurt er bij overlijden of arbeidsongeschiktheid?
   

Zoals u ziet komt er veel kijken bij het regelen van een hypotheek. Laat u bijstaan door onze gespecialiseerde adviseur en kom thuis met de juiste hypotheek.

 


Benieuw welke hypotheek bij u past?

Wilt u weten welke hypotheek bij u past? Vraag dan een gratis gesprek aan. U krijgt van ons onafhankelijk en persoonlijk advies, zodat u de hypotheek kiest die het beste bij u past.

> Vrijblijvend gesprek aanvragen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen